ET FORTØYNINGSPUNKT FOR AKEVITTELSKERE

I over 100 år har Rådhusbrygge 2 vært fortøyningspunkt for båter i trafikk til og fra sjøsiden av Oslo Rådhus. Skuret på Rådhusbrygge 2 var tidligere to venteskur for fergetrafikken. Skurene ble bygget sammen som ett glassbygg tidlig på 1960-tallet da de ble rehabilitert til venterom. Etter hvert kom det kontorer og lager for skipstrafikken i området.

I 2018 ønsket Oslo Havn KF å finne en aktør som sammen med dem kunne utvikle Rådhusbrygge 2 til et nytt spennende prosjekt for Oslos innbyggere og besøkende.

Selskapet Kapp Oslo AS kom inn i bildet med daglig leder Runar Kversøy i spissen, og tanken om akevittbaren PIREN – et glass og en bit var født.  Med mer enn 30 års erfaring innenfor mat og drikke, og lang erfaring innenfor det maritime i fra selskapet Trollcruise AS, er neste stopp for Runar Kversøy bare passende.

Prosjektet Rådhusbrygge 2 har vært en lang prosess over flere år – men nå kan han med glede si at det var verd det og vi er kommet i mål.  Akevitten som har historie helt tilbake til 1531, har nå endelig fått sitt utstillingsvindu i Hovedstaden – rett foran Oslo Rådhus på Rådhusbrygge 2.

Vi ønsker å gi deg en god opplevelse hos oss med akevitt som førstefiolinist, om det skal være i cocktailform eller avslutning på en god kveld.  Dette skal være et naturlig sted for alle akevittelskende nordmenn, samt en spennende smaksopplevelse for turister. Til gjestene som er mer opptatt av champagne, vin, øl eller gin vil det også være et tilbud til dere. PIREN – et glass og en bit vil også servere noe enkelt å bite i, men det blir som et tilbehør til hovedaktørene. 

Kapp Oslo ser for seg helårsdrift. Om høsten og vinterhalvåret kommer vi til å tilby alt fra akevittkurs, eksklusive julebord for privatpersoner og bedrifter, til lanseringer og mye mer. I sommerhalvåret vil vi fokusere på inne- og uteservering der vi åpner opp glassdørene ut til bryggen hvor dere kan komme og nyte sol, sommer og leskende drikker.

I kulissene er det mange flotte familiemedlemmer og venner som har bidratt med både ideer, tanker og ikke minst tid.  Hva skulle jeg gjort uten dere?  Tusen takk til alle som har bidratt med flott en innsats. Dere er en fantastisk gjeng med venner og samarbeidspartnere.

En ekstra takk til Yvonne i Foraform, Mona og gjengen i Profilforum, Sissel og Cecilie i BOLT, Tomas i Attracted, Mari-Anne i Scenorama, SMS, Mack Bryggeri, Jon Erik og jentene på Villvin Display blomster og Kjersti Olsen sammen med Oslo Havn.

Book selskapslokale

Ta med avdelingen på eget private chambre de séparée på bryggen i Oslo.  Vi kan gi dere en tastingmeny eller et akevittkurs. Vi kan arrangere bursdager, jubileer, lanseringer eller rett og slett en vennekveld. Vi hjelper dere med en uforglemmelig kveld.

Rull til toppen