Smakfulle biter

Åpningstider kjøkken:

Tirs – Lør Kl. 13:00 – 20:00

 

Vi vet at når en sitter i baren og tar seg et glass er det alltid godt med noe å tygge på. Vi vil gi dere gode smaker og opplevelser på bryggekanten. Vi har en veldig liten, men smakfull barmeny der vi har noen småretter som kommer til å være gjengangere igjennom hele året.

Det vil også arrangeres forskjellige tastinger på grillen, smakinger fra havet og gode små dessertopplevelser i løpet av året for å gi dere en god opplevelse hos oss i baren vår.

Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer på arrangementer og happenings i sommer.

Selskapsmeny
I høst og vinter kan dere få deres private chambre de séparée på bryggen i Oslo. Ta med avdelingen på julebord. Vi kan dere en tastingmeny eller et akevittkurs. Vi arranger bursdager, jubileer, lanseringer eller rett og slett en vennekveld. Vi hjelper dere med en uforglemmelig kveld.

Ta kontakt på booking@piren.no hvis dere ønsker kontakt om reservasjon eller ønsker at vi sender dere noen forslag til selskap.

Selskap inne har vi plass til opptil opptil 30 personer ved bord. Selskap om sommeren har vi plass til opptil 150 personer.

Hjertelig velkommen til oss.

Smittevern
Vi følger alle nasjonale råd og anbefalinger rundt smittevern. Det er avgjørende for alles trygghet at også du som gjest er med oss på dette. Skulle du få symptomer på korona, feber, hoste eller vondt i halsen må vi be deg om å holde deg hjemme.

Ved ankomst kan det oppstå kø i døren. Vi ber derfor om at dere holder avstand mens dere venter på plassering. Vi setter pris på om dere venter ute ved hovedinngangen til vi kan plassere dere til deres bord. Vi har håndsprit tilgjengelig ved inngangen og ved andre utsatte steder i baren. Takk for at du forsyner deg av spriten vår ved ankomst. Vi legger til rette for at det er en meters avstand mellom bordene og mellom hver gjest.

Det er også et krav til oss at vi fører smittesporing. Dette gjøres enkelt av en i følget ved å scanne en av våre QR-koder som er plassert ved inngangspartiet til restauranten. Informasjonen slettes automatisk 14 dager etter besøket deres.

Rull til toppen